Abruka regatil hukkus Kaarma vallavanem

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päästerõngas
Päästerõngas Foto: Margus Ansu / Postimees

Täna lõuna paiku kukkus Abruka saarest kahe miili kaugusel mees jahi pardalt vette ja uppus, Postimehe andmeil oli tegemist Kaarma vallavanema Margus Mägiga.

Politsei- ja piirivalveameti Lääne prefektuuri vanempressiesindaja Kristi Kais ütles ERR Uudistele, et mehe korjas merest üles teine alus, kuid katsed teda elustada ei andnud tulemusi.

Kell 14.14 saabus Kuressaare merevalvekeskusele teade, et Abruka regati käigus kukkus jahilt mees üle parda vette. Sündmusele reageeris Roomassaare sadamast  Kuressaare kordoni merepäästetoimkond, kes alustas kella 14.30 ajal mootorpaadi pardal olnud kiirabibrigaadiga teekonda õnnetuspaiga suunas.

Kell 14.40 jõudis merepäästetoimkond abivajajateni, kuid kahjuks ei õnnestunud meedikutel kannatanut elustada.

Hukkunuks osutus 1965. aastal sündinud meesterahvas, kel ei olnud õnnetuse toimumise hetkel seljas päästevesti. Õnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Politsei tuletab meelde, et merele minnes oleksid veesõidukis kindlasti kaasas selleks ettenähtud päästevarustus, mida ka reaalselt kasutatakse; töökorras sidevahendid ja veesõidukit juhiks koolitatud isik.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles