Maailmaliigas jätkavad kaotuseta Brasiilia ja Venemaa

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venemaa koondislased blokis.
Venemaa koondislased blokis. Foto: fivb.org

Võrkpalli Maailmaliiga alagrupimängude staadiumis püsivad kaotuseta Londoni olümpiamängude kuld ja hõbe ehk Venemaa ja Brasiilia. Kolmandana on vaid võite tunnistanud Itaalia, kellel seisab täna õhtul koduväljakul ees mäng seni võiduta Kuubaga, vahendab volley.ee.

A-alagrupis võitis Brasiilia nädalavahetusel kaks korda 3:0 Argentiinat viimase koduväljakul. USA mängis kodus Prantsusmaaga 3:0 ja 3:2. Täpselt samamoodi käitus Venemaa Serbiaga, võites külalisi 3:0 ja 3:2. Itaalia lõi esimeses mängus Kuubat 3:0.  C-alagrupis on peetud neli kuni kuus mängu, viimati võitis Kanada Lõuna-Koread kaks korda 3:0 ja Jaapan Soomet kaks korda 3:1. Holland ja Portugal olid mänguvabad.  

A-alagrupis on Brasiilial neljast mängust 11 punkti, USA-l neljast 8, Bulgaarial kahest 5, Argentiinal neljast 3, Prantsusmaal neljast 2, Poolal kahest 1 punkt. 

B-alagrupp: Venemaa neljast 11, Itaalia kolmest 8, Serbia neljast 7, Saksamaa kahest 1, Kuuba kolmest 0, Iraan kahest 0. 

C-alagrupp: Kanada kuuest 12, Holland neljast 9, Soome kuuest 9, Lõuna-Korea kuuest 7, Portugal neljast 5, Jaapan kuuest 5 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles