Mulgi Rattaralli võitis Timmo Jeret

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
20aastane pärnakas Timmo Jeret tuli üheks kuuks Eestisse, et kohalike ratturitega oma võimeid võrrelda.
20aastane pärnakas Timmo Jeret tuli üheks kuuks Eestisse, et kohalike ratturitega oma võimeid võrrelda. Foto: Erakogu

Pühapäeval sõideti Mulgimaa künklikel teedel IV Mulgi rattaralli, mis oli ühtlasi Eesti Rahva Velotuuri viiendaks etapiks. Aktiivselt kulgenud 88 km pikkuse põhisõidu võitis pärnakas Timmo Jeret, kelle paari kilomeetri pikkusele lõpukiirendusele ei olnud konkurentidel midagi vastu panna. Teisena lõpetas Oskari Kargu ja kolmandana Allan Oras.

Hoolimata tuulisest ilmast püsis peagrupp koos pea 100-liikmelisena enam kui pool distantsi. 42. kilomeetril olnud vahefinišis oli kiireim veel juunioride vanuseklassi kuuluv Norman Vahtra (Rein Taaramäe rattaklubi), talle järgnesid mõnemeetrise vahega Krister Raudsepp (CFC) ja Mihkel Räim (Viiking). Pärast mitmeid katseid õnnestus teise ringi alguses peagrupist eralduda 18-liikmelisel grupil, kes suutis jälitajatega sissesõidetud vahet hoida võistluse lõpuni. Liidrite grupis lõpetasid ka seenor 2 vanuseklassi võitja Tõnno Palm ning juunioride parim Kaarel Redi.

Parim naine Liisa Ehrberg (pelotonsport.ee) lõpetas üldarvestuses 51. kohaga. Vanuseklassis M16 võitis Karl Patrick Lauk (Viiking), naisjuunioridest Sirje Lepik (Tartu Ülikooli ASK), seenioridest võidutsesid Toivo Kuldmäe ja Nikolai Fjodorov.

43 kilomeetri pikkuse rahvasõidu esikolmikus lõpetasid Kurno Neemela, Jaan Krela ja Olavi Iisrael.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles