Murdvaras põrkus kokku rippuva laibaga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Uus-Meremaal andis end vabatahtlikult üles murdvaras, kes põrkus pimedas majas kokku rippuva laibaga ja ajas oma verdtarretava kisaga üles ka naabermajade elanikud.


Sissemurdja vahistati pärast seda, kui ta helistas eilse päeva esimestel tundidel Põhjasaarel asuva Hamiltoni linna politseijaoskonda, et teatada kohtumisest surnuga.

Inspektor Greg Nichollsi sõnul oli see kõige ebatavalisem juhtum, mida ta oma 28-aastase politseikarjääri jooksul kohanud on. Ta avaldas lootust, et pärast sellist intsidenti parandab varas meelt.

«Ma olen lootusrikas, et see võib olla tolle murdvarga jaoks karjäärimuutmishetk,» ütles inspektor ajalehele New Zealand Herald. «Julgen öelda, et kui me jätame tema enda teo kriminaalsuse kõrvale, oli see murdvarga jaoks tõeliselt šokeeriv. Kujutage ette, mis tunne see pimedas olla võib?»

Pooduna leitud mehe surma uurib Nichollsi sõnul kohtuekspertiis.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles