Linnajaan: Reval Takso juht päästis pidulised lõksust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pealinnas Soo tänaval jaanipidu pidanud noorukeid tabas 24. juuni varahommikul halb üllatus, kui selgus, et korteri ukselukk oli kinni kiilunud ega avanenud enam. Päästjaks osutus sõbralik Reval Takso taksojuht, kes ukse väljastpoolt avas.

Pealinnas jaanipidu pidanud noormehed avastasid jaaniööl kell 4.25, et nende Soo tänava korteri ukselukk seespoolt enam ei avane. Pärast lugematuid telefonikõnesid tuttavatele-sõpradele, tulutuid appihüüdeid sotsiaalvõrgustikus Facebook ning hirmuäratavat, ent samuti edutut katset ronida kolmandal korrusel naaberkorteri rõdule, otsustati appi paluda öösel töötavaid taksojuhte, et nood kohale tulles korteriukse väljastpoolt avaks.

«Helistasin läbi umbes seitse taksofirmat, et keegi taksojuhtidest tuleks ja meile ukse lahti teeks – ühes firmas käratati konkreetselt, et sellist teenust ei osutata ja virutati toru hargile. IR takso oli küll väga sõbralik, kuid neil polnud autosid läheduses,» jutustas õnnetusse olukorda sattunud piduline Tallinncityle. «Meie päästjaks osutus lõpuks Reval takso – viskasime kohale sõitnud taksojuhile aknast võtmed ning ta päästis meid korterist välja. Oleme talle ja firmale abi eest südamest tänulikud!»
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles