Täna tulid müügile Tallinnas toimuva korvpalli U20 EMi piletid

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpall.
Korvpall. Foto: Mihkel Maripuu

Teisipäeval, 25. juunil algas turniiripasside müük 9.-21. juulini Tallinnas toimuvale kuni 20-aastaste noormeeste korvpalli Euroopa meistrivõistluste finaalturniirile.

U20 EMi turniiripass maksab täiskasvanutele 20 ning õpilastele, tudengitele ja pensionäridele 10 eurot. Alla 8-aastased lapsed pääsevad mõlemas võistluspaigas, Saku Suurhallis ja TTÜ Spordihoones, mängudele tasuta.

Päevapileteid on võimalik osta mõlema saali sissepääsudest üksnes mängupäeval.

«Korvpalliliidu eesmärk on saalidesse kutsuda kõik korvpalliga tegelevad noored, et pakkuda neile vahetut kokkupuudet Euroopa tippkorvpalliga,» rääkis EKL-i peasekretär Karel Loide. «Eestis pole kunagi varem sellisel tasemel turniiri toimunud ning loodetavasti tunnevad spordihuvilised lisaks kodumeeskonna mängudele huvi ka teiste riikide koondiste etteastete vastu.»

Loide kinnitusel leiab turniiri ajakavast juba selle algfaasis mitu tõelist maiuspala. «Näiteks on U20 EMi esimesel päeval, 9. juulil, enne Eesti koondise mängu Sloveeniaga kavas kohtumine Serbia – Leedu,» märkis ta. «Et avapäeval ootame lisaks haaravaid mänge teistestki paaridest, nagu näiteks Prantsusmaa – Itaalia, Hispaania – Venemaa, Türgi – Horvaatia, siis võib kindlasti väita, et Euroopa meistrivõistluste kõik 11 mängupäeva tulevad täis kvaliteetset ja võitluslikku korvpalli,» ütles Karel Loide.

Eesti U20 koondis kuulub EM-il ühte alagruppi koos Sloveenia, Prantsusmaa, Itaalia ja Tšehhiga.

Turniiripass võimaldab pealtvaatajatel külastada kõiki EM-i finaalturniiri mänge ajavahemikul 9.-21. juulini. Sissepääs saalidesse toimub passil oleva triipkoodi alusel. Juhul kui ühel ja samal päeval soovitakse külastada erinevaid mängusaale mitmel korral, siis tuleb saalist väljumine uksel registreerida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles