Tööstusliku tootmise jõud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merlin Carpenteri näitus on inspireeritud Burberry firmamärgiga ruudulisest tekstiilist, mustritest, mida kannavad paljud naised oma käekottidel, pükstel või mantlitel.
Merlin Carpenteri näitus on inspireeritud Burberry firmamärgiga ruudulisest tekstiilist, mustritest, mida kannavad paljud naised oma käekottidel, pükstel või mantlitel. Foto: Temnikova & Kasela Gallery

Merlin Carpenter on kunstnik, kes on sündinud 1967. aastal Suurbritannias ja elab praegugi Londonis. Tema loomingu kohta võib siiralt öelda, et puhas Young British Art. Carpenter on anarhist, sõnamängudega võitleja ja mängija kunsti- ja kultuurimaastikel, kes ei löö risti ette mingite tabude ees.


Eks selle taga on ka radikaalselt ja samas konservatiivselt vabameelne London, kus tekib ka omamoodi elustiilide ja mõttemaailmade põrkumine, millest sünnibki sünergia. Carpenter suhtub irooniliselt müügiartiklitele pühendunud oksjonitesse ja Londonis asuvate galeriide edukusse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles