Savisaar kiitis Carrerasele tasuta ühistransporti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Linnapea Edgar Savisaar kiitis Tallinnat väisava tipptenori José Carrerase auks raekojas korraldatatud vastuvõtul Tallinnat kui rohelist linna, rõhutades tasuta ühistransporti ning avaldades lootust, et maestrol õnnestub vaatamata tihedale ajakavale ka Tallinna rohealade, näiteks Kadrioru pargiga tutvuda.

Vastuvõtu avas ETV tütarlastekoor Aarne Saluveeri juhatusel, esitades valiku Eesti rahvamuusikast. «Väga muljetavaldav,» ütles ilmakuulus tenor neidude esinemise kommentaariks.

Linnapea Edgar Savisaar ütles oma sõnavõtus, et tal on hea meel tervitada staari ajaloolises Raekoja saalis. «Meie linn on läbi ajaloo tuntud oma külalislahkuse ning rõõmsa meele poolest,» rääkis linnapea.

Linnapea meenutas ka Tallinna staatust 2011 Euroopa kultuuripealinnana ning kandideerimist Euroopa roheliseks pealinnaks, rääkis tasuta ühistranspordist, mis peaks aitama autostumisele piiri panna ning avaldas lootust, et kõike seda kultuuri ja rohelust avaneb maestrol võimalus ka oma silmaga kaeda. Samuti kutsus linnapea José Carrerast järgmisel aastal toimuvale üldlaulupeole.

Intervjuus Tallinncityle rääkis linnapea, et kuigi ta on kolme tenori muusika suur austaja, avaneb temalgi alles homme Tallinna lauluväljakul esmakordselt võimalus José Carrerast laval esinemas näha.

Savisaare sõnul sobib Tallinn Star Weekend hästi pealinna ürituste kavva. «Meil on merepäevad, vanalinna päevad ja ma arvan, et siia ritta sobib väga hästi festival taoliste staaridega nagu José Carreras ja Elton John, lisaks meie oma armastatud lauljad Annely Peebo ja Tõnis Mägi.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles