Šokeerivad fotod: Tallinna nudiste väikelaste juuresolek ei häiri

Tallinncity.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pirita Merivälja poolne kitsas rannariba olevat nudistide meelispaik juba pikka aega. Kohti, kus riideid seljast heita ning päevitada saab, on Tallinnas veelgi. Tallinncity otsustas toimetusele saabunud nördinud ema kaebust kontrollida - kas tõesti naudivad alasti päevitajad süüdimatult päikest väikeste laste juuresolekul.

«Käisin üleeile lapsega rannas ja Pirita ranna Merivälja poolses otsas, kus G4Si ala juba lõppenud, seisis üks habemik kivide vahel, riist päikse poole õieli. Kui ma tagasi tulin, siis oli keegi politsei kutsunud ja jalgrattapatrull juba menetles teda. Mõningase vestluse peale sunniti taadu püksid jalga tõmbama, aga mingid paberid vormistati ka,» edastas lugeja.

Mupo teatel neil nudistidega tänavu probleeme pole olnud.

Kuid lisaks Pirita rannale leidub nudiste ka Paljassaarel Pikakari rannas. Kui randa mööda veidi maad Paljassaare poolsaare tipu poole liikuda, leiab end ühel hetkel muust maailmast eraldatud rannast, mille liivariba kõrkjate vahelt tabas toimetuse fotosilm nii mõnedki ihualastust nautijad.

Vaata pilte galeriist!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles