Ansip müüs Tartus asuva korteri

Andres Einmann
, postimees.ee päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peaminister Andrus Ansip.
Peaminister Andrus Ansip. Foto: Kaitseväe peastaap

Peaminister Andrus Ansip müüs Tartus asuva korteri, selgub peaministri majanduslike huvide deklaratsioonist, eile Postimehe veebiväljaandes ilmunud uudis, nagu oleks peaminister soetanud veel ühe korteri Tallinnas, ei vasta tõele.

Ansipile kuulus abikaasade ühisvarana korter Tartus ja valitsusjuht on selle igal aastal majandushuvide deklaratsioonis ka märkinud. Tänavuses deklaratsioonis korterit enam märgitud ei ole. Deklaratsioonis on märgitud veel kaks korteriomandit Tallinnas, kuid neist üks on korter ja teine parkimiskoht.

Peaministril on majanduslike huvide deklaratsiooni järgi ka ühisomandis elamu Tartus.

Ansipil laene ja muid varalisi kohustusi ei ole, peaministril puudusid laenud ja varalised kohustused ka eelmisel aastal.

Isiklikke autosid ning vee- ja õhusõidukeid peaministril ei ole.

Ansipile kuulus deklaratsiooni esitamise ajal tänavu 2. aprillil SEB progressiivses pensionifondis 25 419,756 osakut väärtusega 24 611,66 eurot. Peaministril on arvelduskontod Swedbankis ja SEB Pangas.

Ansipi ainus sissetulek on deklaratsiooni kohaselt peaministri palk 3997,27 eurot ja 20-protsendiline valitsuse liikme esindustasu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles