Ingrid Puusta hoiab RS:X klassi EMil 15. kohta

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ingrid Puusta
Ingrid Puusta Foto: Sille Annuk

Prantsusmaal Brestis toimuvatel RS:X purjelauaklassi Euroopa meistrivõistlustel on Ingrid Puusta kvalifikatsiooniseeria järel tublil 15. positsioonil.

Kvalifikatsiooni avapäev pakkus soodsaid, kiirusega 7-9 m/s puhunud tuuletingimusi, kuigi võistlejaid kimbutasid mitmed vihmahood. Eilsel teisel võistluspäeval seevastu olid olud üsna ebastabiilsed – tuul oli muutlik ning puhus vahemikus 4-9 m/s.

Ingrid Puusta (Noblessneri Jahtklubi) tegi kvalifikatsioonisõitudes kokkuvõttes igati korraliku soorituse, finišeerides 16., 11., 4., 22., 14. ja 21. kohaga ning on kuue sõidu järel 30 naise seas 15. kohal. Reedel algavas finaalsõitude seerias saab Puusta seega jätkata kuldgrupis.Naiste hulgas on hetkel liidriks poolatar Maja Dziarnowska.

Täna on võistlejatel puhkepäev, reedel ja laupäeval aga toimuvad finaalsõidud, mille alusel selguvad kümme parimat purjetajat, kes pääsevad pühapäeval aset leidvatesse medalisõitudesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles