Galerii: Tallinna hipodroom elab suvel oma elu

Küllike Rooväli
, fototoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna hipodroom on suvel nagu suur park või vaese mehe loomaaed, kuhu leiavad tee mitmedki linlased, kes jalutavad seal lastega ja söödavad lemmikuks saanud hobuseid.

Kuigi peatselt ootab seda peaagu südalinnas asuvat paradiisiaeda kadu ehk siis mahalammutamine kinnisvaraarenduse tarvis, naudivad praegu suvesooja nii suksud kui nende talitajad.

Lisaks hobustele ja ponidele elavad hipodroomil teisedki koduloomad, kitsed, kuked ja kanad. Pea igast tallist vaatab välja ka koera uudishimulik nina ning mõnest vahel mitugi.

Hobusepidajad ise on oma tuleviku pärast mures, kuid elavad siiski oma harjunud elu - puhastavad talle jooksutavad hobuseid, jalutavad nendega ning teevad teisi igapäevaseid töid.

Kui pärastlõuna käes, ilmub aedike juurde vanemaid lastega, kaasas kotid kuivatatud leivaga ja muud maiused. Nii söödabki igaüks oma lemmikut, sõbraga aetakse juttu ja ta patsutatakse põhjalikult üle.

Samal ajal kihutavad liiva lennates ringrajal üksteise võidu trennisõite tegevad kaarikud, vahel lasevad džokid või talitajad aga oma hoolealustel lihtsalt kaariku ees joosta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles