Saksamaa esiründaja lahkub Bayernist Itaaliasse

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mario Gomez.
Mario Gomez. Foto: SCANPIX

Saksamaa jalgpallikoondise ja Müncheni Bayerni ründaja Mario Gomez lahkub Bayernist ja tema uueks tööandjaks saab Itaalia meeskond Fiorentina.

Esmalt teatas La Gazzetta dello Sport, et Gomez liitub Fiorentinaga ning nüüd kinnitas ka Bayern, et tehing saabki teoks. Fiorentina peab ründaja eest maksma umbes 20 miljonit eurot ja Gomez sõlmib itaallastega nelja aasta pikkuse kontrahti.

Esmalt soovis Bayern ründajat saata Napolisse, kuid Gomez ei olnud sellest võimalusest huvitatud. Bayerni tegevjuht Karl-Heinz Rummenigga kohtus täna Fiorentina presidendi Andrea Della Valle’ga ning mehed jõudsid Gomez’i ülemineku osas kokkuleppele. Tehingu üksikasjad saavad paika lähipäevadel.

«Mario Gomez soovis ise Bayernist lahkuda ja liituda Fiorentinaga. Nüüd suutsime ka tema soovi täita. Tahame tänada teda tema panuse eest,» sõnas Rummenigge.

Gomez oli mitu hooaega Bayernis põhiründaja, kuid lõppenud hooajal pidi ta Mario Mandžukici kõrval leppima varumehe rolliga. 2009. aastal maksis Bayern Gomezi eest Stuttgartile 30 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles