Fotod: Tallinnas algas U20 korvpalli EM-finaalturniir

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinnas tehti täna algust U20 korvpalli EM-finaalturniiriga, kui pall pandi mängu kohtumistes Hispaania-Venemaa ja Saksamaa-Gruusia.

Turniiri suursoosikute hulka kuuluv Hispaania alistas C-grupi avamängus Venemaa kindlalt 76:54. Vahe tehti sisse juba esimese veerandiga, mis võideti 12 punktiga. Hispaanlaste parim oli 23 punkti ja 7 lauapalliga Daniel Diez, Jaime Hernandez lisas 14 punkti ja 8 lauapalli. Venelastele tõi Aleksandr Gudumak 15 ja Artjom Komolov 11 punkti.

A-grupis oli Saksamaa 89:75 parem Gruusiast. Üleplatsimees oli 25 punktiga Bogdan Radosavljevic, Hans-George Brase lisas 16, Kenneth Ogbe 15 ja Leon Tolksdorf 14 punkti. Gruusiale tõi Irakli Mikeladze 19 ja Valeri Kvantaliani 15 punkti.

Tänases programmis on veel kuus mängu, õhtu lõpetab Eesti koondise kohtumine Sloveeniaga Saku suurhallis. Pall pannakse mängu kell 20.45.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles