Martina Hingis aitas purustada Los Angeles Lakersi legendaarse rekordi

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Washington Kastlesi esireket Martina Hingis
Washington Kastlesi esireket Martina Hingis Foto: SCANPIX

Washington Kastelsi tennisevõistkond, kelle koosseisu kuulub ka šveitslanna Martina Hingis alistas teisipäeval World Team Tennis liigas Boston Lobstersi 25:12 ning jõudis ühtlasi Ameerika Ühendriikide spordis ajaloolise tähiseni.

Kastels on nüüd püsinud võitmatuna 34 mängu järjest, sellest enam pole suutnud mitte kunagi ükski USA sporditiim.

Varasem rekord kuulus korvpalliliiga NBA hooajast 1971/1972 Los Angeles Lakersile, kelle ridades mängis toona ka Wilt Chamberlain. Lakers võitis sel hooajal 33 kohtumist järjest.

«Me tegime ajalugu! Tänane päev on maagiline!» säras Kastelsi treener Murphy Jensen. «Meie võistkonda ei unustata kunagi.»

Võidukale tiimile soovis õnne ka Lakersi juhtkond.

World Team Tennis liiga on USAs tegutsev professionaalne tenniseliiga, mis asutati 1973. aastal. Liigamängud leiavad tavaliselt aset suvekuudel, et osa saaksid võtta ka ATP ja WTA mängijad. Matš kahe tiimi vahel koosneb alati viiest setist – meeste üksikmäng, naiste üksikmäng, meeste paarismäng, naiste paarismäng ja segapaarismäng.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles