Video: NBA staar tõestas oma osavust ka jalgpalliväljakul

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joakim Noah korvpalliplatsil.
Joakim Noah korvpalliplatsil. Foto: SCANPIX

Igapäevaselt korvpallurina leiba teeniv NBA mängija Joakim Noah tõestas hiljutises heategevusmatšis, et oskab ümber käia ka jalgpalliga.

Noah osales juuni lõpus teise NBA mängija Steve Nashi nimelise sihtfondi heategevusmatšis, kus Ameerika ühendriikide meeskond võttis mõõtu ülejäänud maailma riikide esindajatega. Vutimatšis oli seis 7:7 viigis, kui Noah sai audi väljaviskest palli ja suutis selle toimetada vastaste väravavahi selja taha. Lisaks tähtsale tabamusele sai 28-aastane Chicago Bullsi tsenter hakkama ka meeldejääva tähistusega, kui ta pikalt väljakul juubeldades ringi jooksis.

USA tiim võitis jalgpallimängu 9:7 ning Noah valiti ka kohtumise kõige väärtuslikumaks mängijaks.

2.11 meetri pikkune Noah valiti 2007. aasta draftis üheksanda valikuna ning sellest alates on ta pallinud Chicago Bullsi ridades. Lõppenud hooajal sai ta oma karjääri parima tulemusena keskmiselt mänguaega 36,8 minutit ja viskas selle ajaga keskmiselt 11,9 punkti, hankis 11,1 lauapalli ja jagas 4,0 korvisöötu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles