Õhupallilt kukkunud naine pääses suuremate vigastusteta

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuumaõhupall. Foto on illustratiivne.
Kuumaõhupall. Foto on illustratiivne. Foto: Sirli Homuha/Valgamaalane

Laupäeval Haapsalu lähistel Altmõisas maasikapeol ootamatult õhku tõusnud kuumaõhupalli korvi küljes rippunud ja puulatvade kõrguselt kukkunud naine pääses põrutusega, kirjutab Õhtuleht.

Lääne Elu kirjutas möödunud laupäeval, et Altmõisa maasikapeol sai samal õhtul raskelt vigastada naine, kes kukkus kuumaõhupalli korvi küljest umbes 10 meetri kõrguselt alla.

Õhtulehe andmetel sai naine kohapeal viibinud meedikutelt kohe esmaabi, viimased jälgisid tema olukorda kuni kiirabi saabumiseni. Korraldaja sõnul oli hilisem info haiglast, et naise seisund on stabiilne, sisemisi vigastusi pole ning ka ohtu elule mitte.

Õhupallilendu korraldava ettevõtte Blue Sky Balloons OÜ esindaja ja ühtlasi ka õhupalli piloot Kalev Tikk ütles, et ta ei tohi vastavalt reeglitele hetkel õnnetuse kohta infot anda. Ettevõtte kodulehel oli eile teade, et lendudele registreerimine on ajutiselt peatatud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles