Itaalia politsei leidis Asafa Powelli hotellitoast hulgaliselt tablette

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Asafa Powell.
Asafa Powell. Foto: SCANPIX

Itaalia politsei otsis täna läbi positiivse dopinguproovi andnud Jamaica sprinteri Asafa Powelli hotellitoa ning leidis sealt suures koguses ravimeid ja tablette.

Powelli dopinguproovist leiti keelatud stimulandi oxilofrini tarvitamise jälgi. Hetkel treenib sprinter koos Jamaica koondisega Sloveenia piiri ääres asuvas Friuli-Venezia-Giulia piirkonnas. Spetsiaalne politseiüksus otsis tema Lignano Sabbadioros asuva hotellitoa läbi Rahvusvahelise Dopinguagentuuri (WADA) palvel.

Toast leiti umbes 50 karpi ravimite ja tablettidega. Vahistatud politsei sõnul kedagi ei ole, kuid uudisteagentuuri Ansa teatel hindasid politseinikud leitud kogust «üllatavaks» ja ühe sportlase vajadustega võrreldes «ebaproportsionaalseks». Leitud ravimid viidi uuringuteks politseilaborisse.

«Ma ei ole petis ja pole seda ka iial olnud,» teatas Powell vastuseks süüdistustele oma Twitteri-postituse kaudu. Jamaicalane soovib algatada uurimise selle kohta, kuidas oxilofrin tema organismi jõudis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles