Maasikapeo kuumaõhupalli õnnetust uurib lennuamet

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuumaõhupallid.
Kuumaõhupallid. Foto: Raigo Pajula

Laupäeval Altmõisa maasikapeol ligi kümne meetri kõrguselt kuumaõhupallilt alla kukkunud naisega juhtunud õnnetust uurib lennuamet.

Maasikapeo korraldaja Meeli Loki sõnul pidi pall õhku tõusma alles päikeseloojangul ning päeval oli õhupall mõeldud ilusa ja rõõmustava atraktsioonina, mis puhuti täis, et uudistajad saaks korvi ronida, vahendab Lääne Elu.

Kuumaõhupallilende pakkuva ettevõtte Blue Sky Balloons tegevjuht Kalev Tikk ütles eile Lääne Elule, et ei saa öelda, miks pall õhku tõusis, sest juhtumit uurib lennuamet.

Õnnetuskohal olnud Blue Sky Balloonsi töötajad rääkisid Lääne Elule, et korvis oli kolm inimest, kui tuli tuulehoog, mis kergitas palli umbes kümne meetri kõrgusele ning korvi külge jäi rippuma firma enda töötaja.

Läänemaa haigla ravijuhi Kai Tennisbergi sõnul on patsiendi seisund stabiilne ning Meeli Loki jutu järgi naisel muid vigastusi peale tugeva põrutuse ei ole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles