Kultuurikatla Aias on sel neljapäeval «Metsik planeet»

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võluaed.
Võluaed. Foto: Kultuurikatel

Neljapäeval, 18. juulil kell 22 toimub Kultuurikatla Aias ja kohvik Kanalas sündmustesarja Võluaed teine osa «Metsik planeet».


Õhtu täidavad helidega Tanel Paliale, Taavi Tulev, Mihkel Tomberg, Roland Karlson, Aivar Tõnso ning visuaalidega Solaris ja Kashel.
Kümne slaidprojektori ja hajutatult paigutatud helisüsteemide abil viiakse inimesed kaugele reisile. Kusagile, kus varem pole käinud ei publik, esinejad ega korraldajad, jättes alati võimaluse, et ürituse käigus rollid segunevad ja igast külastajast võib mingil hetkel saada tulnukas teiselt planeedilt.
Maavälise helikeskkonna loomiseks kasutatakse erinevaid vahendeid alates kontaktmikrofonidest, efektiplokkidest, iseehitatud süntesaatoritest kuni väljasalvestuste ja helimotiivideni artistide loomingust nagu Conrad Schnitzler, Ekoplekz, Louis & Bebe Barron, Asmus Tietchens, Daphne Oram jt. Visuaalseid eriefekte loovad Solaris (Jana Soans) ja Kashel (Aleksandr Shelepin).
Muusika ja efektiderohke eriprogramm algab kell 23, kuid Kultuurikatla Aia ja kohvik Kanala uksed avatakse juba kell 22. Enne ja peale eriprogrammi plaadimuusika, pilet kolm eurot.
«Võluaed» on Kultuurikatla Aias igal neljapäeval toimuv sündmuste sari, tuues erinevate teemaõhtute raames publikuni muusika ja kunstiloomingu.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles