ERGO alustas eraravikindlustuse pakkumist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ergo Kindlustus.
Ergo Kindlustus. Foto: Peeter Langovits

ERGO alustas esimese kindlustusseltsina Eestis ravikulude lisakindlustuse pakkumist. ERGO ravikindlustuse riskijuhi Alexey Datskovskiy sõnul on Eestis kujunenud olukord, kus riikliku tasuta raviabi reaalne kättesaadavus on mõnevõrra raskendatud ja tihti peavad inimesed eriarsti juurde pääsemiseks pikalt ootama.

«Me näeme, et Eestis on inimesi, kes soovivad kindlust kvaliteetse ravi kättesaadavuse osas ning võimalike ootamatute ja suurte kuludega seotud terviseriskide kindlustamist. Leedus ja eriti Lätis on eraravikindlustus juba laialdaselt levinud, nüüdsest on see teenus kättesaadav ka Eesti inimestele,» selgitas Datskovskiy ERGO otsust oma teenuseportfelli Eestis laiendada.

ERGO-l on sõlmitud paljude suuremate raviasutustega kokkulepped, mille kohaselt pääseb ERGO ravikindlustuse klient ka eriarsti juurde hiljemalt viie tööpäeva jooksul. «ERGO katab ravikulud, mida haigekassa ei korva  - hüvitame täies mahus visiiditasu, haiglaravi puhul nii päevastatsionaaris osutatud raviteenuste, ravimite ja haiglaravi kulud kui ka erapalati kulud, samuti hüvitame näiteks ratastooli ostu või rendi, ortopeediliste jalatsite ja abivahendite ostu. Õnnetusjuhtumi puhul katame ka hamba- ja taastusravi kulud,» lisas Datskovskiy.

ERGO pakub inimestele võimalust valida kindlustuspaketi, mis lisaks katab kriitiliste haiguste raviga seotud kulud, sh diagnostika ja ambulatoorsed raviteenused, haiglaravi, taastusravi, ravimite kulud ja teisese alternatiivarvamuse koostamise. Kriitiliseks haiguseks on näiteks vähk, insult, südamelihase infarkt, Alzheimeri tõbi, aktiivne tuberkuloos, bakteriaalne meningiit, elundi või luuüdi siirdamine, Parkinsoni tõbi. Kindlustatu saab end ravida tunnustatud eriarstide juures kogu Baltikumis ning ERGO hüvitab 100 protsenti kriitiliste haiguste ravikuludest kindlustussumma ulatuses.

«Osaliselt hüvitame inimestele ka ambulatoorse arstiabi, sealhulgas eraarstiabi kulud – hambaravi, diagnostika ja taastusravi kulud, näiteks elektriravi, massaaži, ravivõimlemise, ravivannid ja füsioteraapia. On ka sündmused ja raviteenused, mis ei ole kindlustuslepinguga kaetud, nagu profisport, viljatus, suguteel levivad haigused, psühhiaatria valdkond, ebatraditsionaalne meditsiin jne. Kindlustust saavad osta nii eraisikud kui ka ettevõtted oma töötajatele,» selgitas Alexey Datskovskiy.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles