Kindlustus maandab äririske ka väikestel

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Äririskide kindlustamine aitab pankrotti ära hoida. Pildil pankrotistunud aknatehas.
Äririskide kindlustamine aitab pankrotti ära hoida. Pildil pankrotistunud aknatehas. Foto: Margus Ansu

RSA Kindlustus tõi turule keskmistele ja väikestele ettevõtetele sobiva uudse ettevõtte kindlustuse paketi, mis sisaldab varakindlustust, äritegevuse katkemise kindlustust, elektrooniliste seadmete kindlustust ja vastutuskindlustust.


Võrreldes seni turulolevate varakindlustustoodetega on RSA Kindlustuse kindlustuslepingu sõlmimine ettevõtetele lihtne, ei nõua kindlustusalaseid eriteadmisi ja on paberivaba.

RSA Kindlustuse ettevõtte kindlustus on komplekstoode, mis on samas hinnaklassis turulolevate varakindlustustoodetega, kuid pakub ettevõttele koguriski kindlustust laiema katvusega. Kindlustuslepinguga nõustumiseks loetakse kindlustusmakse tasumist, sest kõiki kindlustuslepinguga seotud dokumente vahendatakse elektroonilisel kujul.

RSA Kindlustuse juhatuse esimehe Kaido Kepi sõnul pärsib majanduslangus ka kindlustusturu kasvu ning konkurents tiheneb. «Keerulises majanduskeskkonnas on äärmiselt oluline just väikestel ja keskmistel ettevõtetel maandada vara ja äritegevuse katkemisega seonduvaid riske,» selgitas ta.

Marks ja Partnerid Kindlustusmaakleri juhi Jaan Marksi sõnul on tema esimene kogemus oma kliendile ettevõtte kindlustuslepingu sõlmimisel olnud väga positiivne.

RSA kindlustusgrupp on Baltikumi turuliider, tegutsedes Eesti RSA Kindlustuse, Lätis Balta ja Leedus Lietuvos Draudimas nime all. RSA Kindlustusmaksete maht Eestis 2009. aasta esimeses kvartalis tõusis 89 protsenti, 25 miljonit kroonini. RSA Kindlustuse turuosa Eestis moodustab on 2,5 protsenti, kasvades kolme kuuga ligi poole võrra.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles