Legendaarsest hollandlasest on saamas FC Barcelona peatreener

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Guus Hiddink.
Guus Hiddink. Foto: SCANPIX

FC Barcelona teatas reedel, et nende senine peatreener Tito Vilanova paneb haiguse tõttu ameti maha ja uueks hooajaks asutakse otsima peatreenerit. Viimaste teadete kohselt peaks selle ameti üle võtma legendaarne hollandlane Guus Hiddink.

Viimati juhendas Hiddink Venemaa kõrgliigas pallivat Mahhatškala Anži meeskonda, kuid täna pani mees ootamatult ameti maha, kirjutab Eurosport.

«See otsus ei olnud minu jaoks lihtne, kuid ma olen alati öelnud, et Anžis lõppeb minu missioon, kui klubi on võimeline minu abita edasi liikuma,» sõnas Hiddink klubi kodulehele.

Hiddink on oma pika ja värvika treenerikarjääri jooksul juhendanud selliseid klubisid nagu Londoni Chelsea, PSV Eindhoven, Madridi Real, Real Betis, Valencia ja Fenerbahce. Lisaks on ta olnud Hollandi, Lõuna-Korea, Austraalia, Venemaa ja Türgi koondise peatreener.

Anži uueks peatreeneriks saab Rene Meulensteen.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles