Noortekamp hoiab väikelinna hirmu all

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maha põlenud Tõrva laululava
Maha põlenud Tõrva laululava Foto: Timo Arbeiter / Valgamaalane

Poolteist nädalat tagasi maani maha põlenud Tõrva laululava süüdanud poisid läksid pärast politseis teo ülestunnistamist uuesti linna peale vandaalitsema.

«Uskumatu. Selle asemel, et isa ette kahetsema minna või haavu lakkuda, korraldati mõne päeva pärast uus lõhkumine,» ütles Tõrva linnapea Agu Kabrits Õhtulehele.

Politsei jõudis 13. juuli öösel peale kontserti Tõrva laululava süüdanud ja siis linnas laamendanud nelja noorukini kiiresti. Linnapea teada osales otseselt süütamises kaks poissi, kellest üks on täiskasvanu ning teine veel alaealine. Tõrvalaste sõnul oli peale laupäeva õhtul toimunud kontserti «Isad ja pojad» linna peal vandaalitsenud noortekamp siiski oluliselt suurem ning aknaid ja aialippe lõhkuma sõideti lausa kahe autoga.

Purjus noored ei põletanud sel ööl maha mitte ainult laululava, vaid lõhkusid linna peal aknaid, murdsid hooldekodu aialippe ning loopisid kivikamakaid koolimaja katusele. Linnapea tõdeb, et küllap läinuks ka koolimaja aknad, kuid üks õpetaja sattus märatsevale jõugule peale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles