Skandaal! Multiseksualist sai tantrafestivalil suguhaiguse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Skandaal! Multiseksualist sai tantrafestivalil suguhaiguse
Skandaal! Multiseksualist sai tantrafestivalil suguhaiguse Foto: Avanejad

Tantralaagris 7 naist ja 7 meest magatanud multiseksualist Lehar (nimi toimetusele teada) kurtis Avanejatele, et põeb nüüd suure tõenäosusega suguhaigust. Kuna mehel puudub ravikindlustus ja piisav summa raha, et tasulisse kontrolli minna, ei oska ta öelda, mis haigusega täpsemalt tegu.

«Igatahes üritan hästi vähe vett juua, sest pissil on väga valus käia!“ räägib energiline mees. «Mulle kui agarale kondoomikasutajale on see uus, kuid ütleme nii, et veidikene ebameeldiv kogemus!» Lisaks teatab tantrafestivalil mõlemat sugupoolt magatanu, et pärast laagrit peab ta ennast igalt poolt kogu aeg kratsima.

«Ema Jevgenia meie õigeusklikust kogudusest arvas, et need on sügelised ja sõimas mind, et kas ma üldse tean kui palju see sügelistevastane kreem maksab – 10 eurot! Ma täiesti mõistan teda, sest koguduses on ju sadu inimesi, kuid kas sõimamine on ikka kristlik tegu?»

Vaatamata kõigele jäi Lehar tantralaagriga rahule. «Paljud heteromehed on hakanud mõistma, et vahet ei ole, kellega sa ühte heidad, me oleme tegelikult ju kõik üks ja see sama energia. Kuuest mehest seitsmel olin just mina esimene isane nende elus ja see – nagu ütleb ka meie vabariigi hümn – ongi õnn ja rõõm!»

Lehar räägib, et avastas meestevahelise seksi võlud 80ndate lõpus kinnipidamisasutuses. «Need olid tormilised aastad,» ütleb mees, süütab sigareti, vaatab unistavalt kaugusesse ja pobiseb midagi sellest, et ta oli nõukogude süsteemi esimene drag-queen.

Avanejad kutsuvad kõiki tantrafestivalil käinuid, kes olid suguühtes 158cm pika, kuid üleni raseeritud meesterahvaga, pöörduda kiiremas korras naha- ja suguhaiguste kliinikusse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles