Los Angelese autonäitusel toimub üle 50 maailma esmaesitluse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2011. aasta Los Angelese autonäituse üks tõmbenumbreid Mazda CX-5.
2011. aasta Los Angelese autonäituse üks tõmbenumbreid Mazda CX-5. Foto: thecarconnection.com

Los Angelese autonäituse korraldaja teatasid, et 22. novembrist kuni 1. detsembrini toimuval üritusel on oodata üle 50 maailma esmaesitlust, kirjutab Whatcar?.

Kuigi enne Los Angelese autonäitust toimub septembris veel ka Frankfurdi autonäitus, ei ole see takistanud korraldajaid avaldamast juba BMW, Chevrolet, Fordi, Honda, Mercedes-Benzi, Mini, Porsche, Subaru ning Volkswageni esmaesitlusi.

BMW-lt on oodata seitse kuni kaheksa esmaesitlust, nende seas 1. seeria GT, 2. seeria kupee ja kabriolett, M3 sedaan, M4 kupee, krossover X4, 4.seeria Gran Coupe ning kabriolett ja X5 M.

Chevrolet näitab Los Angeleses erinevate allikate väitel kas järgmise põlvkonna pikapi Colorado või uusi krossovereid Suburban ja Tahoe. Mini näitab autonäitusel kas järgmise põlvkonna luukpära või mõnda versiooni sellest.

Porsche on juba ammu kinnitanud, et Los Angeleses saab näha uut krossoverit Macan, Volkswageni suurimaks uudiseks peaks olema universaalkerega Golfi USA versioon Jetta SportWagen.

Ford, Honda, Mercedes-Benz ja Subaru esindaja keeldusid oma esmaesitlusi kinnitamast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles