Saaremaal leiti Rootsi kodaniku kodust ebaseaduslikke relvi

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
See püstol loovutati paari aasta eest toimunud regristreerimata relvade kogumiskampaania ajal.
See püstol loovutati paari aasta eest toimunud regristreerimata relvade kogumiskampaania ajal. Foto: Liis Treimann

Rootsi kodaniku majapidamisest, kus politsei kuu alguses avastas halvas olukorras peetavad loomad, leiti mõned päevad hiljem ka ebaseaduslikke relvi.

Politsei alga reedel Saaremaa Kaarma vallas Kungla külas elava Rootsi kodaniku suhtes kriminaalmenetluse paragrahvi järgi, mis käsitleb tulirelva, selle olulise osa ja laskemoona ebaseaduslikku käitlemist, kirjutab Oma Saar.

«Kõik asjaolud on selgitamisel, mille tõttu lähemaid kommentaare jagada pole veel võimalik,» ütles Lääne ringkonnaprokuratuuri pressinõuniku kt Carol Merzin.

Väljaanne kirjutas vaid kaks päeva enne kriminaalmenetluse alustamist, et sama majapidamise laudast leiti surnud kanad ja kondised hobused.

Ametlikke ütlusi loomade seisundi ja edasise saatuse suhtes annab Saaremaa veterinaarkeskus järgmisel nädalal, kui nende poolt algatatud menetlus on lõppenud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles