Pidlid: tundmatu purustas Tallinnas keset päeva bussiootepaviljoni klaasid

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna kesklinnas purustas seni tabamata vandaal täna pärastlõunal bussiootepaviljoni klaasid.

Postimehele vihje saatnud naine rääkis, et istus bussis number 24, mis peatus kella 15.45 paiku Tõnismäe peatuses, kui märkas meest, kes kandis käes kive.

«Silmasin ühte kummalist meest, kellel ühes käes kaks rusikasuurust kivi ja teisega tegi Hitleri tervitust. Mees kõndis rahulikult ja bussi nähes seisatas. Korraga viskas ta järjest täie jõuga kaks kivi bussi poole. Paviljoni klaasid olid ees ja need lendasid kildudeks, nõnda et killud paiskusid lahtistest bussiustest sisse,» kirjeldas naine.

Bussis istujad tema sõnul viga ei saanud, küll aga olid reisijad ehmunud. «Rahvas pistis bussis kiljuma ehmatusest. Tüüp jätkas teekonda, ära ei jooksnud. Bussijuht sõitis edasi ja paljud helistasid politseisse,» rääkis vihje saatja, kelle sõnul oli mees pikka kasvu ja tugeva kehaehitusega.

Politsei pressiesindaja Andres Sang kinnitas, et kella nelja paiku sai politsei juhtunu kohta teate, kuid kohalesaabunud patrull klaasipurustajat ei tabanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles