Kommi- ja krõpsuvaraste suhtes algatati kriminaalmenetlus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Varastati Taffeli kartulikrõpse ja Haribo kummikomme
Varastati Taffeli kartulikrõpse ja Haribo kummikomme Foto: Lääne prefektuur

Kohila R-Kioskist varastati Taffel kartulikrõpse ning Haribo kummikomme. Sissemurdmise tõttu algatati noorte suhtes kriminaalmenetlus.

Juhtum leidis aset Kohila alevis 22. juulil, kolmveerand tundi pärast keskööd. Sissemurdmiseks lõhuti tabalukk ning ukseklaas. Rahaline kahju on umbkaudu 150-200 eurot. Varastati 17 pakki juustupalle, 10 pakki krõpse ning 73 pakki Haribo komme. Varastatud kauba koguväärtuseks on 29 eurot.

Turvakaamera salvestuselt saab näha, et kahtlustatavaid on kolm: üks tüdruk ja kaks poissi. Kahtlustatavad lahkuvad sündmuskohalt ATV abil. R-Kioski väikekauplusteketis on sissemurdmised pigem erandlikud. Pisivargusi toimub vahemikus 5-15 korda kuus.

Rapla kriminaaltalitlus palub varguse võimalike toimepanijate tuvastamisel abi. Kõigil, kellel on informatsiooni fotodel olevate isikute kohta, palutakse ühendust võtta telefonidel 110 või 5342 12 36.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles