Savisaare koha keskfraktsiooni juhina võttis üle Kadri Simson

Urmas Seaver
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadri Simson riigikogu saalis, tema kõrval Jüri Ratas.
Kadri Simson riigikogu saalis, tema kõrval Jüri Ratas. Foto: Peeter Langovits

Riigikogu Keskerakonna fraktsioon valis täna Euroopa Parlamenti siirduva Vilja Savisaare asemele uueks esimeheks Kadri Simsoni.

«Kadri Simson on end erakonna aseesimehena tõestanud ning sobib igati riigikogus fraktsiooni juhtima,» märkis Savisaar. Fraktsiooni aseesimeestena jätkavad Ain Seppik ja Toomas Varek.

Vilja Savisaare asemele peaks riigikokku tulema praegune Haabersti linnaosa vanem Viktor Vassiljev, kes täna ütles Postimees.ee`le, et pole veel riigikogu saadiku koha vastuvõtmist otsustanud.

Riigikogust europarlamenti lahkuva sotsi Ivari Padari asemel saab riigikokku tagasi Kalvi Kõva, kes oli parlamendis ka sel ajal, mil Padar rahandusministri ametit pidas.

Samuti europarlamenti pääsenud reformierakondlase Kristiina Ojulandi asemel peaks aga riigikokku tulema endine politseijuht ja praegune ärimees Robert Antropov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles