Nostalgiliste lehmakommide tootmine algab juulis

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil on Lätis toodetud lehmakommid.
Pildil on Lätis toodetud lehmakommid. Foto: Ove Maidla

Remont Nasva Pagari endises tootmishoones saab valmis homme ning nõukogudeaegse retsepti ja kujundusega kommi Lehmake tootmine algab juuli alguses, kinnitas kommitootja Viru Kaubandus.

Kui algselt lootis Viru Kaubandus projekti käivitaja Urmas Velleste sõnul tootmisega alustada kohe pärast Nasva Pagariga lepingu sõlmimist rohkem kui kuu aega tagasi, lükkus tootmise käivitamine remondi tõttu edasi, kirjutas Meie Maa.

«Selgus, et tootmisruumid ei vasta toidu- ja veterinaarameti nõudmistele toiduainete käitlemiseks ja edasiste vaidluste vältimiseks olime sunnitud kohe korraliku remondi ära teha,» selgitas Velleste, miks kommivalmistamine on pisut edasi lükkunud.

Praeguseks on Velleste kinnitusel tootmise alustamiseks kõik valmis: remont on tehtud, töötajad leitud ning vajalikud masinad olemas.

Nõudlus Lehmakese kommide järele on Velleste sõnul suur ja tellijad ootavad kannatamatult tootmise käivitumist. «Tegemist on niivõrd tuntud ja tugeva brändiga, mis naljalt tarbija mälust ei kustu,» lausus Velleste ja lubas, et peagi on nostalgilised Lehmakese kommid taas poelettidel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles