Raudsaar: meediatarbija peaks Eesti Meedia omanikevahetusest võitma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Raudsaar
Mart Raudsaar Foto: Sille Annuk / Postimees

Meediakontserni Eesti Meedia omanikeringi võimalikust muutusest peaks Eesti Ajalehtede Liidu tegevjuht Mart Raudsaare hinnangul tavaline Eesti meediatarbija võitma, sest omanikuvahetus annab elulootuse ka praegu kahjumis olevatele kontserni osadele.

Raudsaare sõnul on Schibstedi juhtkond juba varem selgelt välja öelnud, et pikemas perspektiivis asutakse paberväljaandeid sulgema ning uudisajakirjanduse asemel keskendutakse kuulutuste ja teadete edastamisele, vahendab ERRi uudisteportaal ERRi raadiouudiseid.

«Arvan, et on parem, kui selle ostavad praegused tegevjuhid, kui et ostab võib-olla Eestile mitte väga sõbraliku taustaga firma, mille põhitegevus ei ole üldse ajakirjandus,» ütles ta.

Ajalehe Äripäev peadirektor Igor Rõtov ütles, et kui tehing peaks toimuma ning Eesti meedia praegune tegevjuhtkond ettevõtte välja ostab, ei tohiks selle tehinguga kaasneda meediamaastikul kiireid ja suuri muudatusi. Tavaline meediatarbija ei märka vähemalt esialgu tõenäoliselt midagi.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles