Soela väinas kaduma läinud mehe otsingud jätkuvad neljapäeval

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Läänemeri.
Läänemeri. Foto: Alo Lõhmus

Eile, 23. juunil Soela väinas paadiõnnetuse tagajärjel kaduma läinud meesterahva otsingud jätkusid täna hommikul, kuid kahjuks ei suudetud isikut leida, otsingud jätkuvad homme hommikul.

Lääne piirivalvepiirkonna Kuressaare merevalvekeskuse korrapidaja sai Häirekeskuse kaudu teate Soela väinas ümber läinud paadi kohta eile, 23. juuni hommikul kell 08.44, vahendas Lääne piirivalvepiirkonna pressiesindaja.

Päästekorraldaja andis teada, et Triigi sadamast 22. juunil merele läinud kolm noormeest läksid Bella tüüpi paadiga ümber Soela väinas, Soela küla lähedal.

Kaks meesterahvast, 1974. ja 1981. aastal sündinud, suutsid omal jõul merelt kaldale ujuda ning lähimast talust häirekeskusele juhtunust teatada.

Paadis viibinud 1964. aastal sündinud  meesterahvas ei suutnud kaldale ujuda ning jäi merel kadunuks.

Eile ja täna teostasid otsinguid merel piirivalve lennusalga helikopter ning Lääne piirivalvepiirkonna Kärdla ja Kuressaare kordonite toimkonnad, kuid kaduma läinud meesterahvast ei suudetud leida ei eile ega ka täna.

Leitud on vaid paat, millega Triigist merele mindi.

Tänaseks on tugeva tuule tõttu otsingud lõpetatud ning isiku otsimisega tegeleb piirivalvetoimkond uuesti homme hommikul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles