Lugejate kuuri piltide konkurss läheneb lõpuni!

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Läbi aegade on eestlased hoidnud oma tööriistu selleks spetsiaalselt ehitatud kuuris, küünis, aidas või garaažis. Tänaseks on nii mõnigi nendest ehitistest kujunenud nähtuseks omaette ja väärt talletamist.

Seoses tänavuse kultuuripärandi aastaga korraldab kodu- ja aiakaupade tootja Fiskars koostöös Tarbija24ga fotokonkursi  «Eesti kuuri kultuur», millega kutsume kõiki üles tegema fotosid oma nostalgilistest hoonetest, kus tarvilikke tööriistasid hoitakse. Kindlasti on sellistel ehitistel oma koht meie peredes olemas ja seotud huvitavate lugudega, mida põnevate fotode kaudu ka teistega jagada.

Fotosid ootame aadressil info@tarbija24.ee kuni 25 augustini ning parimad pildid valivad välja Fiskarsi esindajad. Kolmele parimale on auhinnad QuikFit klassikaliste tööriistade seast. Kõigi QuikFit  otsikutega tuleb kaasa sama sarja universaalne tööriistavars.

QuikFit™ reha, mis on sobilik riisumiseks, tasandamiseks või seemnete katmiseks suurtel peenardel.

QuikFit™ kahepoolne kõblas mulla kobestamiseks, peenarde tegemiseks ja rohimiseks.

QuikFit™ hark, mis on sobilik nii istutustöödeks, kobestamiseks kui ka rohimiseks.

 Kõigi QuikFit  otsikutega tuleb kaasa QuikFit universaalne tööriistavars, mis on kergesti paigaldatav ja mõeldud kõikidele QuikFit tööriistadele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles