43-aastane Selänne kaalub NHLis jätkamist

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
43-aastane Teemu Selänne võib ka järgmisel hooajal Anaheimi särki kanda
43-aastane Teemu Selänne võib ka järgmisel hooajal Anaheimi särki kanda Foto: SCANPIX

Soome hokilegend Teemu Selänne ei ole vaatamata soliidsele eale veel otsustanud, kas lõpetab karjääri või mitte.

Orange County Register kirjutab, et Selänne treenib Lõuna-Kalifornias koos endise Anaheim Ducksi mängija Craig Johnsoniga. «See on mu karjääri tähtsaim otsus. Mul on kolm võimalust,» rääkis Selänne Iltalehtile. Vanameister peab otsustama, kas jätkab NHLis, liitub Soome liigaga või lõpetab karjääri. «See on minu otsus. Otsustan enestunde järgi.»

Anaheimi meeskonna boss Bob Murray on aga soomlase võimetes kindel. «Minul on vaja teada, kas ta on 100 protsenti kindel, et tahab mängida. See on ainus vastus, mida vajan. Olen talle seda ka öelnud. Mul ei ole vahet, millal ta otsustab,» kinnitas Murray, kes lisas, et palgas ei ole küsimust – soomlase jaoks leitakse vajalik summa.

Möödunud hooaja põhiturniiril viskas Selänne 46 mänguga 12 väravat ja andis 12 resultatiivset söötu.

Soome kõrgliigas tegi Selänne debüüdi juba 1989. aastal. NHLis mängis ta esimest korda Winnipeg Jetsi meeskonnas 1992. aastal. Suure osa karjäärist on ta kuulunud Anaheimi ridadesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles