Liivik: see on oluline võit

Kaja Koovit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erastamisagentuuri eksjuht Jaak Liivik vahetult pärast talle kriminaalkaristuse toonud Eesti Raudtee aktsiate erastamislepingu sõlmimist 2001..
Erastamisagentuuri eksjuht Jaak Liivik vahetult pärast talle kriminaalkaristuse toonud Eesti Raudtee aktsiate erastamislepingu sõlmimist 2001.. Foto: .

Euroopa inimõiguste kohtu otsus oli oluline võit, tunnistas Jaak Liivik, tõdedes, et teema on vaatamata otsusele inimlikult raske.


«Eks see on oluline võit kindlasti, iseasi, kas selleks pidi nii palju aega minema. Viis aastat on ikka suhteliselt pikk aeg,» lausus Liivik ohates ja lisas, et kohtuotsus annab kindlama seljataguse.

Samas märkis ta, et Euroopa kohus on üks, kuid Eesti kohus hoopis teine asi ning sealset otsust peab tunnistama ka Eesti kohus.

Liiviku sõnul ei ole ta veel edasisi samme otsustanud. «See on nii värske asi, et peame advokaadiga seda arutama. Me ei teinud igaks juhuks plaane enne õiget aega valmis, vaid ootasime seda otsust,» ütles Liivik.

Liivik lausus, et ei ole talle kohtu otsusega määratud 1,4 miljoni kroonist trahviraha veel ära maksnud. «See on suur summa. Maksan seda oma palgast,» lausus Liivik,

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles