Sotsid: Tallinn vajab uut linnavalitsust

Urmas Seaver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaak Juske.
Jaak Juske. Foto: Liis Treimann.

Tallinna sotsiaaldemokraadid leidsid tänasel üldkogul, et pealinnas ainuvõimul olev Keskerakond tuleks välja vahetada ning valitsemiskulude kärpega saaks käivitada uusi sotsiaalprogramme.

Tallinna sotsiaaldemokraatide esimehe Jaak Juske sõnul pakub erakond aktiivse opositsiooniparteina tänasele pealinna juhtimisstiilile selget alternatiivi. «Tallinna on võimalik teistmoodi juhtida - ausalt, avatult ja hoolivalt,» rõhutas ta

Sotsiaaldemokraatide koostamisel olev Tallinna valimisprogramm otsib lahendusi majanduskriisi negatiivsete mõjude vähendamiseks ja Tallinna rahvusvahelise konkurentsivõime tõstmiseks.

«Pealinna eelarves on võimalik tõmmata valitsemiskulusid oluliselt koomale,» märkis Juske. «Selle arvelt saab käivitada uusi sotsiaalprogramme ning suurendada ettevõtlustoetusi.»

Sotsiaaldemokraadid on seadnud eesmärgiks Tallinnas võimalikult tugeva valimistulemuse saavutamise ja osalemise uue linnavalitsuse moodustamises. Oma linnapeakandidaadi, valimisnimekirja- ja programmi kinnitavad Tallinna sotsiaaldemokraadid augusti lõpus.

Tallinna volikogu valimised toimuvad 18. oktoobril. Sotside ühe võimaliku linnapeakandidaadina on meedias varem läbi käinud partei esimees Jüri Pihl.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles