Prisma korjas hepatiidi kahtluse tõttu külmutatud maasikad müügilt

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Need maasikad palutakse ära visata.
Need maasikad palutakse ära visata. Foto: YLE

Soomes korjasid kaks poeketti müügilt ära külmutatud maasikad, mis võivad olla saastunud hepatiidi viirusega. Neid maasikaid müüs Eestis Prisma, kes toote samuti müügilt ära võttis.

«Antud toodet oleme müünud ka Eestis, kuid toode on igaks juhuks ka Eesti Prismades müügilt eemaldatud,» teatas Prisma pressiesindaja Kadri Lainas. Ta lisas, et hetkel on selgitamisel, kas Eestisse on jõudnud ka Soome meedias kirjutatavast partiist tooteid. «Kui inimesel on antud toode kapis, siis palume see kindlasti Prismale tagastada. Maksame antud toote eest raha klientidele tagasi igal juhul ja otse loomulikult ei eelda me tšeki olemasolu. Palume klientidel pöörduda ükskõik millise Prisma kaupluse infoletti,» soovitas Lainas.

Prisma on müünud antud toodet viimase kolme kuu jooksul umbes 2000 pakki.

Soomes  kutsutakse inimesi  tooma poodi tagasi 500-grammiseid Rainbow külmutatud maasikate pakke ja ühekiloseid Euro Shopper maasikate ja marjade segupakke.

Selle aasta alguses puhkes põhjamaades hepatiidipuhang, mis sai alguse külmutatud marjadest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles