Golfi Eesti meistrivõistlusi juhivad Egert Põldma ja Mari Hütsi

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Golfimängijad Egert Põldma (vasakul) ja Mark Suursalu.
Golfimängijad Egert Põldma (vasakul) ja Mark Suursalu. Foto: Toomas Huik

Jõelähtmel toimuvaid, Eesti Golfi Liidu poolt iga-aastaselt korraldatavaid löögimängu meistrivõistlusi juhivad pärast teist võistluspäeva  Egert Põldma (EGCC) +4 löögiga  ja Mari Hütsi (Niitvälja Golfiklubi) +12 löögiga. Samad võistlejad olid parimad ka eilsel esimesel mängupäeval.

Meeste võistlusklassis on teisel kohal Martin Järve (Niitvälja Golfiklubi) kahe päeva kokkuvõttes +7 löögiga, olles ainsana täna välja mänginud raja par’i. Klubikaaslane Janno Sild on kolmas +13 löögiga.

Naistest hoiab enda käes teist kohta Annika Meos (Niitvälja Golfiklubi) +16 löögiga, olles samal positsioonil ka eilse võistluspäeva järel. Kolmandat–neljandat kohta jagavad Cliona Georgia Dalberg (Otepää Golfiklubi) ja Liis Kuuli (Niitvälja Golfiklubi), mõlemad +20 löögiga.

Individuaalsete meistrivõistlustega samal ajal peetakse ka Eesti klubidevahelisi meistrivõistlusi ning täna, pärast kahepäevast pingelist võistlust, selgitati välja meisterklubid nii naiste kui meeste arvestuses.

Meeste võistkondlikus arvestuses säilitas eilset liidripositsiooni ning saavutas ka üldvõidu EGCC  Golfiklubi I meeskond (Larsson, Põldma, Toomesso) +21 löögiga. Head mängu näitasid  mõlemad Niitvälja meeskonnad - teisele kohale tuli Niitvälja Golfiklubi I võistkond  (Järve, Reintam, Aadusaar) +23 löögiga ja kolmandaks jäi Niitvälja Golfiklubi II võistkond (Holland, Kaljuveer, Sild) +33 löögiga.

Naistest tuli ülekaalukalt võistkondlikuks meistriks Niitvälja Golfiklubi I võistkond (Hütsi, Kuzmenok, Meos) +28 löögiga, teisena lõpetas võistluse EGCC Golfiklubi võistkond (Chinglek, Hanson, Anu Schmidt) +44 löögiga ning kolmanda koha võitles välja Otepää Golfiklubi naiskond (Dalberg, Lea Schmidt, Siim) +78 löögiga. 

Individuaalselt selgub võitja peale kolmandat mänguringi pühapäeval.  

Võitejate  autasustamine toimub orineteeruvalt kell 17.00 Jõelähtmel Estonian Golf & Gountry Club’is.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles