“Alles siis, kui ma näen seda suurel valgel linal, saan öelda, kas õnnestus”

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaanus Lekk (mustas särgis) peab nõu filmi stsenaariumi autori Jekaterina Moltšanovaga. Oma panuse näitlejatöö salvestamisse annab aga operaatoriametis olev Karl-Ander Pais.
Jaanus Lekk (mustas särgis) peab nõu filmi stsenaariumi autori Jekaterina Moltšanovaga. Oma panuse näitlejatöö salvestamisse annab aga operaatoriametis olev Karl-Ander Pais. Foto: Arvet Mägi

Rakvere haigla teine korrus. Ninna tungib tuttav haiglalõhn, ümberringi on helesinised seinad. Koridorides askeldavad kitlites arstid ja õed. Nende seas paistab silma punt inimesi, veidi alla kümne. Lilli neil kaasas pole – sünnitusosakonda nad seega ei tulnud. Näod on küll asjalikud, kuid mitte murest murtud – ju ei ole mõnda hirmsat õnnetust samuti juhtunud.

Selgub, et tegu on hoopis Rakvere reaalgümnaasiumi videostuudioga.

Nimelt toimus 2013. aasta alguses järjekorras juba neljas RRG stsenaariumikonkurss, millele laekus rekordarv filmikäsikirju – 9. veebruari alguses tunnustati kirjutajate paremikku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles