Nordea panga avalehel on hoiatus pahavara eest

Andres Einmann
, postimees.ee päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nordea panga avaleht hoiatab pahavara eest.
Nordea panga avaleht hoiatab pahavara eest. Foto: Ekraanitõmmis

Nordea panga avaleht on täna hommikust saati andnud osadele klientidele teadet, et veebileht võib olla nakatunud pahavaraga, panga infotehnoloogia spetsialistid uurivad probleemi.

«Nordea kliendid on andnud teada, et täna hommikust saati on olnud teatud juhtudel probleeme nii Nordea kodulehele kui internetipanka sisenemisega,» ütles Nordea panga pressiesindaja Jane-Liina Liiv Postimehele.

Kliendid saavad veateateid erinevate brauseritega sisenemiste puhul teate, justkui oleks tegemist pahavara levitava serveriga. Enamasti esineb see probleem Google Chrome ja Mozilla Firefoxi brauserite puhul. Samas osade arvutikasutajate puhul ei näita Nordea kodulehekülg ka nende brauseritega mingit probleemi.

«IT tegeleb intensiivselt asja uurimisega, hetkel ei ole ametlikku kinnitust sellele, et nordea.ee kaudu oleks levitatud pahavara. Osad kliendid pääsevad kõikide brausertitega ilma probleemideta Nordea kodulehele ligi,» lausus Liiv. .

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles