Tammemägi: kaalusime Kutseri asemel plakatile ka hoone pildi panemist

Helen Mihelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üks ettekirjutuse saaja oli Põhja-Tallinna vanema asetäitja Priit Kutser, kelle reklaam rippus valimiste eel Vene Eragümnaasiumi fassaadil.
Üks ettekirjutuse saaja oli Põhja-Tallinna vanema asetäitja Priit Kutser, kelle reklaam rippus valimiste eel Vene Eragümnaasiumi fassaadil. Foto: Peeter Langovits / Postimees

Hiigelsuure Põhja-Tallinna linnaosavanema asetäitja Priit Kutseri pildi asemel kaaluti ehitatavast spordikompleksist teavitamisel ka ainult hoone enda pildi kasutamist, kuid see oleks tulnud liialt segane ja kirju, selgitas linnaosavanem Karin Tammemägi.

Põhja-Tallinna halduskogu tänasel istungil kinnitas selgitusi jaganud linnaosavanem Tammemägi, et nii tema kui Kutseri pildiga plakatite eesmärgiks oli inimeste teavitamine, vahendas ERR uudised.

Tammemäe sõnul oli tema pildiga tervisepäevale kutsuva plakati eesmärgiks tervise edendamine, Kutserilt küsiti aga mitmel korteriühistu koosolekul, kuhu kahe aasta pärast valmiva pidav spordikompleks ehitatakse.

Kuna linnaosa leht suvel ei ilmu, otsustas linnaosavalitsus inimesi teavitada plakatitega, millele pandi suurelt Kutseri pilt seepärast, et hoone valmimise eest vastutavad linnajuhid, jätkas Tammemägi.

Linnaosa halduskogu aseesimees Jaak Juske (SDE) ütles, et pärast arutelu otsustas halduskogu selge enamusega jätkata teemaga septembri lõpus, kui on teada, kas linnaosajuhid on ametlikult valimistel Keskerakonna kandidaadid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles