Vassiljev tabas CSKA vastu latti

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konstantin Vassiljev.
Konstantin Vassiljev. Foto: SCANPIX

EEsti jalgpallikoondislase Konstantin Vassiljevi koduklubi Permi Amkar sai Venemaa kõrgliigas kirja kaotuse, kui võõrsil alistuti suurele Moskva CSKA-le kaotusseisust tulemusega 1:2.

Juba esimesel minutil bulgaarlase Georgi Pejevi väravast juhtima asunud Amkari pidu kestis vaevu paarkümmend minutit - 24. minutil jõudis pealinna klubi Seydou Doumbia tabamusest viigini, vahendas Soccernet.ee.

Vahetult enne poolaega oli Amkaril aga suurepärane šanss taas juhtima asuda, kui kiirrünnakul saatis just Vassiljev 25 meetrilt vasaku jalaga teele kena löögi, mis aga väravavõrgu asemel vastu latti tuhises. Teisel poolajal tõi Ahmed Musa värav CSKA-le aga kõik kolm punkti.

Pooleteise kuu jooksul esimest korda taas põhikoosseisu usaldatud Vassiljev sai kirja kõik 90 mänguminutit. Seitsmest mängust üheksa punkti kogunud Amkar on Venemaa kõrgliiga tabelis seitsmes, 17 silma kogunud CSKA troonib endiselt liidrikohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles