Zonta stipendium läks jagamisele

, Zonta Viljandi klubi sekretär
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Greete Orgusaar
Greete Orgusaar Foto: Erakogu

Viljandi Zonta klubi andis tarkusepäeval, 1. septembril välja traditsioonilise stipendiumi Viljandimaa tublile naisüliõpilasele. 13. korda välja antud toetus läks jagamisele.

Ühekordse 320 euro suuruse stipendiumi pälvisid Greete Orgusaar ja Regiina Bõstrova.

Tallinna tehnikakõrgkooli transpordi ja logistika eriala teise aasta tudeng Greete Orgusaar on pärit viielapselisest perest Kolga-Jaanist. Sihtasutuse Perekodu kasvandik Regiina Bõstrova õpib kolmandat aastat Tallinna ülikoolis noorsootööd.

«Oleme igal sügisel olnud keerulise valiku ees, sest tütarlapsed on tõesti tublid ning sooviks neid kõiki toetada,» rääkis klubi stipendiumikomisjoni esimees Helle Aunap. «Sel aastal oli otsust teha eriti raske. Kõik neli kandidaati on igati tunnustust väärt. Valik tuli aga teha ning arutelude tulemusena jäi sõelale kaks tütarlast, kelle vahel me lõpuks stipendiumi ka jagasime.»

Stipendium kantakse tütarlaste pangaarvele. Tseremoonia leiab aset 19. oktoobril, mil klubi tähistab pärimusmuusika aida väikeses saalis oma tegevuse 20. aastapäeva.

Stipendiumifondi kogumiseks osales Viljandi Zonta klubi heategevusloterii müügilauaga selleaastastel Viljandi hansaöödel, nii on tütarlaste toetamiseks oma osa andnud paljud viljandlased ning linna külalised. Suur tänu neile!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles