Narva linnapea: eesti kooli sulgemine oleks poliitiline enesetapp

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Narva linnapea Tarmo Tammiste
Narva linnapea Tarmo Tammiste Foto: Peeter Langovits

Mure Narva eesti gümnaasiumi sulgemise pärast on asjatu, sest ükski poliitik ei sooviks sellele otsusele alla kirjutada, ütles linnapea Tarmo Tammiste.

«Inimesed on aetud päris suurde segadusse, on tekitatud probleem, mida minu meelest ei eksisteeri,» rääkis Narva linnapea rahvusringhäälingu raadiouudistele, vahendas ERR Uudised.

«Ma tahan näha seda meest, kes kirjutab alla käskkirjale sulgeda Narvas eesti kool, ma ei usu, et meil on üldse olemas selline inimene, sest see on ju igas mõttes enesetapp,» jätkas ta.

Tammiste hinnangul vajaks Narva eesti gümnaasium ajakohastamist, kuid seda tasa ja targu.

«Tegelikult ei ole haridusministeeriumi poolseid ettepanekuid üldse veel äragi kuulatud, ehk saab asuda rahulikumalt seda kõike arutama, aga veelkord, mingit eesti hariduselu lõpetamist või eesti kooli sulgemist sellest ei ole juttugi olnud ja ma arvan, et sellist juttu ei tulegi,» rääkis linnapea.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles