Lennuõnnetusest imeliselt pääsenud tüdruk sai koju

Jürgen Tamme
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Üleeilse lennukatastroofi teadaolevalt ainus ellujäänu, 12-aastane tüdruk, viidi Komooride pealinnast valitsuse lennukiga täna tagasi Pariisi.


Moroni haiglas taastusravil viibinud Bahia Bakari pääses lennukatastroofist näokriimustuste ja katkise rangluuga, vahendas AFP.

Marseille´s elav teismeline oli koos emaga teel Komoori saartel elavate sugulaste juurde, kui Jeemeni riikliku lennukompanii Airbus A310 153 inimesega pardal pärast ebaõnnestunud maandusmiskatset Komooridel asuvale lennuväljale seni teadmata põhjustel tormisesse India ookeani kukkus.

Lennukist välja paiskunud Bahia klammerdus ligi 12ks tunniks ookeanis vedelevatele lennukitükkidele, enne kui päästjad ta keset õlilaike ja laipasid leidsid. Läbielatu muudab veelgi markantsemaks asjaolu, et tüdruku isa Kassim Bakari kinnitusel ei oska tema tütar ujuda.

«Ta ei tundnud midagi. Ta leidis end keset vett,» kirjeldas isa, kuidas tema tütar katastroofist imeliselt pääses. «Ta kuulis, et inimesed räägivad ta ümber, aga südaööl ei saanud ta midagi näha. Ta suutis millestki kinni haarata,» lisas Kassim Bakari, kelle rõõmu tütre ellujäämise üle varjutab lennukatastroofis ilmselt hukkunud naise surm.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles