Eesti võrkpallurid kaotasid Ungarile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti võrkpallikoondis kaotas olümpiamängude eelvalikturniiril Soomes Kuopios Ungarile 0:3 ja langes konkurentsist.

Päev varem 2:3 Soomele alistunud eestlastel ei jätkunud teiseks järjestikuseks heitluseks jõudu. Nad said geimides 13, 16 ja 20 punkti.

«Kõigil oli halb päev,» ütles Eesti koondise peatreener Pasi Rautio. «Küllap andis meestele tunda, et tuli teist päeva järjest mängida. Aga võistluskava tegid võõrustajad nii, nagu endale kasulikum.»

Argo Meresaare sõnul läksid pallurid platsile reipas meeleolus, aga mängides hoog kadus. «Kukkusime ükshaaval ära,» lausus õlavigastusest kosuv Meresaar.

Ungarlastel hiilgas 19-aastane Gyorgy Gröcer, kes tõi 15 punkti. Samal ajal piirdus Soome vastu 20 punkti toonud Mihkel Sepp ühe tulemusliku löögiga. Teises alagrupis alistas Ukraina Sloveenia 3:1.

ESS Pärnu pallurid jätkavad valmistumist Euroliigaks, sõites järgmisel nädalal Itaaliasse. Neil seisab ees neli kontrollmängu kõrgliiga meeskondadega, tugevaim vastane on maa meister Treviso Sisley.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles