Tsahkna lubab kesklinna tuua mitu valveapteeki

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

«Olen alustanud läbirääkimisi veel paari südalinnas asuva apteegiga, et linnakeskuses oleks veel vähemalt üks öösel avatud apteek. Võimalik, et see toob kaasa linnale lisakulutusi, aga kui vaja, siis peame need kulutused kandma,» kommenteeris Tallinna abilinnapea Anders Tsahkna linnapea kohusetäitja Toomas Vitsuti kriitikat.

Tsahkna sõnul oli sellest ka esmasepäevasel kabinetinõupidamisel juttu. «Ilmselt on linnapea kohustuste täitmisega kaasnev närvipinge pannud abilinnapea Vitsutit unustama seda, et linnavalitsuse liikmed suhtlevad üksteisega silmast silma ja mitte avalike rünnakute kaudu,» ütles Tsahkna.

«Mulle tundub meedia vahendusel ultimaatumite esitamine hetkel küll otsitud tülinorimisena, sest nagu ütleb Vitsut ka pressiteates, on Magdaleena apteek Kesklinna valveapteegina avatud möödunud laupäevast,» lisas Tsahkna.

«Niisamuti teab Vitsut, et käimas on läbirääkimised lisaks ühe valveapteegi avamiseks,» täiendas Tsahkna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles