Lugemisaasta logo kujundas Heino Prunsvelt

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lugemisaasta logo.
Lugemisaasta logo. Foto: Heino Prunsvelt

Kultuuriministeeriumis avalikustati täna lugemisaasta logokonkursi võitnud tööde autorid ja anti üle auhinnad, konkursi võitis Heino Prunsvelti «Shakespeare», mis autori sõnul ühendab endas nii raamatu kui lugeja.

Kultuuriministeeriumi ja Eesti Disainerite Liidu žürii hinnangul oli võidutöö puhul tegemist kõige terviklikuma, mitmekihilise, samas ka humoorika ja kindlasti hästi meeldejääva märgiga, vahendas ministeeriumi pressiesindaja.

Teise koha vääriliseks tunnistas žürii Priit Isoki töö märgusõnaga «Veskikivi». Ära märgiti veel neli tööd – Inga Heamägi «Alfa», Andrus Pajuniidu «Avatud 1», Hendrik Väli «Küllusesarvik» ja Marketing Communication Alliance OÜ «Ridades».

Konkursi žüriisse kuulusid Ilona Gurjanova, Jan Kaus, Andrei Kormašov, Piret Lindpere, Krista Ojasaar, Karl Martin Sinijärv ja Triin Soone.

Esimese koha võitjat autasustatakse 10 000 krooniga, teise koha omanik saab 5000 krooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles