Tallinn avab venekeelse portaali

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna linnavalitsuse venekeelne portaal Stolitsa.
Tallinna linnavalitsuse venekeelne portaal Stolitsa. Foto: Stolitsa

Tallinna linnavalitsus teatas, et avab teisipäeval venekeelse portaali Stolitsa (tlk. Pealinn), mis peaks saama täienduseks samanimelisele nädalalehele.

Portaali toimetaja Jean Prokošini sõnul pakub nende lehekülg vabatahtliku registreerimise võimalust, kirjutas venekeelne Postimees.ee.

Registreerunutel avaneb portaalis võimalus saate teateid teistele kasutajatele, mida võib kaudselt pidada analoogseks populaarsete suhtlusvõrgustike võimalustega.

Kui praegu ajalehe Stolitsa artikleid kommenteerida ei saa, siis uues portaalis on kommenteerimise võimalus olemas: registreerunud kasutajad saavad tekitada piiramatul hulgal kommentaare, ilma registreerimata on võimalik viie minuti jooksul tekitada vaid ühe kommentaari.

Portaali tegijate sõnul võimaldab selline poliitika hoida keskkonna «puhtana», arvestades just portaali piiratud töötajate hulka.

Uudiseid hakkavad uude portaali kirjutama ajalehe Stolitsa, mis jätkab ilmumist augustis, töötajad.

Portaali tehnilise lahenduse lõi Eesti firma Foks, projekti eelarve oli 100 000 krooni.

Eestikeelne ajaleht Pealinn esialgu oma portaali luua ei kavatse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles